Bachbloesemtherapie

Bach bloesem remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. Denk hierbij onder andere aan faalangst, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens.

Dr. Edward Bach heeft de Bach bloesem eind vorige eeuw ontdekt. Pas na zijn dood heeft de Bach bloesem een enorme bekendheid verworven.

Bach bloesems worden gebruikt bij o.a. hyperactiviteit, concentratiestoornissen depressie, stress en hyperventilatie.

Hoe werkt een Bach bloesem ?
Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde Bach bloesem weer in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken.
Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld faalangst in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.

Bach bloesem is volledig natuurlijk en kan zowel door kinderen als door volwassenen met veel succes worden gebruikt. Het is totaal veilig en onschadelijk. Er zijn geen bijwerkingen en je kunt ze niet overdoseren en werken niet verslavend. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te verstoren.

Zit jij met bepaalde emoties, neem dan vrijblijvend contact met me op, of maak een afspraak.