Ervaringen

Deze pagina is bedoeld om uw ervaringen te delen met andere bezoekers van deze site. U mag uw naam, of alleen voornaam achterlaten.  Uw e-mailadres moet ook ingevuld worden, maar wordt niet geplaatst in de reactie. Alvast bedankt.

12 gedachten over “Ervaringen”

 1. Ik heb een heerlijke massage ontvangen van 90 minuten. Hoe zen kun je zijn. Toppie en een aanrader.

 2. Geweldige massage, geweldige sfeer en geweldige mens.
  Ik ga hier alle 4 weken van genieten!!!!Aanrader!!!!

 3. Ik heb een heerlijk ontspannende massage gehad. Super na een drukke werkweek. Voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!

 4. Mijn dochter en ik hebben ons afgelopen avond overgegeven aan de zéér kundige handen van Patricia. We hebben genoten van een ontspannende hotstone massage, met aandacht en op een liefdevolle manier gegeven. Het is goed te merken dat ze dit graag en met heel haar hart doet, voor veelvuldige herhaling vatbaar 🙂

 5. Vanavond heb ik een goddelijke stille hotstone massage gehad. Ik heb intens genoten en ben heerlijk tot rust gekomen. Bedankt.

 6. Heb genoten van een heerlijke en ontspannende massage. Zeer vakkundig. Ga zeker terugkomen!

 7. Ik heb vandaag,10 november, een heerlijke ontspannings massage
  gehad. Ik heb genoten van de rustige sfeer en muziek, maar bijzonder van de massage. Patricia doet dit op een fijne en rustige
  manier. Was even in een andere wereld. Jammer dat je na afloop weer in de hectiek van het leven komt. Het is niet anders.Voor de volgende afspraak laat ik mijn voeten eens verwennen.

  groetjes.

 8. Top van Top tot Teen!

  Als je volledig tot rust wilt komen moet je naar Patricia komen en je door haar heerlijk laten verwennen. Als professional verstaat ze haar vak en levert een massage op maat, inclusief de speciaal voor jouw lichaam uitgezochte olie. Een weldaad! Haar ‘gouden handen’ voelen feilloos aan waar ze zijn moeten en haar liefde voor het vak en de medemens vertaalt zich in optimale aandacht en inzet voor de klant. Tenslotte wordt de behandeling afgerond met een fijngevoelige, ontspannen voetzoolreflexmassage. Kortom: Patricia is top en een behandeling bij haar is top! Een aanrader voor een ieder die van kwaliteit houdt!

 9. Op doorreis op een fiets, al ruim een maand onderweg. Op internet trok jouw site mijn aandacht. Jij begrijpt meteen wat ik nodig heb. Feilloos mijn fietsspieren gevonden en liefdevol aangepakt, waarbij ik Reiki herkende. De behandeling waarbij meerdere massagetechnieken worden toegepast is een diepe belevenis. Bedankt Patricia, morgen ben ik weer een dikke 80 km hiervandaan. Mijn spieren zingen! Emiel

Reacties zijn gesloten.