FM

Ontdek de wondere wereld van Federico Mahora!

Parfum, make-up of homeproducten, iedereen gebruikt het wel! Maar is de verhouding prijs/kwaliteit wel altijd correct?

Federico Mahora biedt jou kwaliteitsvolle producten tegen een aantrekkelijke prijs. Samen met DROM Fragrances & Perfand beloven wij producten van wereldklasse. Wereldwijd worden geuren door Drom geproduceerd. Kies tussen 150 verschillende FM by Federico Mahora-parfums en laat je verleiden! De geurcollectie wordt compleet gemaakt door body care producten zoals douchegels, bodybalms, aftershaves en voetverzorgingsproducten.

Maar Federico Mahora biedt méér. Zo heeft de organisatie cosmeticaproducten, haarverzorgingsproducten, wellnessproducten en huishoudelijke producten aan haar productassortiment toegevoegd.

Laat onze parfum jou verrassen!

Parfum bestaat uit drie ingrediënten, namelijk het exclusieve geurconcentraat, aangevuld met farmaceutisch water en alcohol. Federico Mahora voegt bij mannen 16% en bij vrouwen 20% concentraten toe. Op die manier kan u er zeker van zijn dat de parfum een langdurig effect heeft! Bovendien verloopt onze reclame via direct contact met de klant. In tegenstelling tot de klassieke mediakanalen, zoals tv en affichage, investeren wij enkel in de essentie: kwaliteitsvolle producten!

Deel het geheim en het succes van FM!

Artur Trawinski, een jonge Poolse ondernemer, heeft dit succesverhaal in 2004 opgestart. Al snel groeide het bedrijf over de grenzen heen. Zo is Federico Mahora nu wereldwijd actief in meer dan 50 landen. In 2007 veroverde Federico Mahora ook de markt in de Benelux. Een van de hoogtepunten was de opening van ons splinternieuwe hoofdkantoor in Diepenbeek (België). Deze topprestatie danken wij ook aan onze 25.000 enthousiaste distributeurs.