Foto’s van mijn praktijkruimte

Op deze pagina vindt u enkele foto's van de praktijkruimte en de ontvangstruimte. Ik heb geprobeerd om een rustige sfeer te creëren zodat mijn klanten zich kunnen ontspannen en volledig baat hebben bij de behandeling. Ik gebruik geen wierook, omdat niet iedereen dat prettig vindt of kan verdragen. Wel gebruik ik diffusers met essentiële oliën om de lucht te reinigen en ook voor de ontspanning.  

behandeltafel

waterornament

Mijn certificaten

infrarood lamp
de infrarood lamp

De essentiële olie die ik gebruik voor het samenstellen van mijn massage olie

kruiden en andere ingrediënten die ik gedroogd heb voor het maken van eigen producten

Een aantal eigengemaakte producten en geurzakjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *